De 4 beste festival gadgets voor 2018

De donkere wintermaanden staan weer voor de deur. De dagen waarop we met een heerlijk verkoelend biertje in het zand stonden te dansen op een festival liggen ver achter ons. Toch komt de echte festival liefhebber niets te kort, zeker niet in de winter. Zo knallen ook de indoor (ook wel winter) festivals als paddestoelen uit de grond.

Speciaal voor deze doorgewinterde liefhebbers hebben we de beste festival gadgets voor jullie op een rijtje gezet. Handig voor de aankomende indoor festivals of als voorbereiding op het nieuwe festivalseizoen! Je kunt niet vroeg genoeg voorbereid zijn…toch?

1. Universele partydop

De frustratie klassieker van ieder festival: flesjes water zonder dop. Hoe gemakkelijk zou ons leven eruitzien als je jouw waterflesje de hele avond kunt vullen? De oplossing ligt dichterbij dan je denkt met de komst van de universele partydop! Deze slimme aansluiting past op alle flesjes water en/of frisdrank waardoor je 24/7 gehydrateerd door het leven gaat, ook tot in de late uurtjes. De universele partydop kan je hier kopen.

2. Festival zonnebrillen

Niet meer weg te denken uit je standaard festival uitrusting; ook wel het Zwitsers zakmes van de festival scene; De zonnebril. Handig voor de zon, voor het vermijden van lasers (mocht je hier geen liefhebber van zijn) of om je pokerface (lees: strakke kijkers) te camoufleren. Deze game changer kan jouw festivalbezoek kraken of maken. Bekijk hier een aantal pareltjes van festival zonnebrillen.

 

3. LED brillen

Wil je echt shinen op een (indoor) festival dan kan je niet meer zonder een LED bril. Met een lichtgevend montuur zet jij de dansvloer volledig naar jouw hand. Doordat de brillen een ingebouwde accu hebben knal je gemakkelijk de gehele nacht door en breng je de lichttechnicus gegarandeerd in verlegenheid. Ohja..ze beschikken ook over een ingebouwde USB poort zodat je hem gemakkelijk kunt opladen. Wil je nog een stpaje verder? Met deze high tech Chemion bluetooth LED bril programmeer je zelf je eigen tekst of afbeelding! Check hier alle LED brillen.

 

4. Festival waaiers

Onmisbaar tijdens een warme festival dag of een indoor feestje. Met een festival waaier heb je altijd verkoeling bij de hand en zeg je definitief vaarwel tegen klotsende okseltjes of drijfnatte t-shirts. Laat je dus niet verrassen door een plotselinge hittegolf en koop een festival waaier. Ze zijn verkrijgbaar in een aantal vette designs! Benieuwd, check hier alle festival waaiers. 

 

Wil jij nog meer coole festival brillen en party gadgets zien? Kijk dan het gehele assortiment op www.freakyglasses.nl

Volgend artikelFestivalchart awards winnaars 2017