Dit zijn de 5 beste indoor gadgets van 2019

De lange zomermaanden liggen weer achter ons (snik). Dat betekent dat de vuile sneakers, zonnebrillen, t-shirts (of tanktops) weer hun weg hebben gevonden naar jouw stoffige zolder. Maar wees niet getreurd want gelukkig hebben we het indoor festivalseizoen nog! Tijd dus om een nieuw arsenaal aan gadgets in te slaan waarmee je iedere donkere hardcore of techno tunnel kunt trotseren.

We hebben de beste gadgets even voor je op een rij gezet.

1) Foam Sticks

Een LED foam stick heeft 3 LED lampjes waardoor de gehele stick verlicht is. De stick heeft diverse mogelijke knipperstanden en zijn gemakkelijke bedienbaar met een knopje! De LED Foam sticks zijn verkrijgbaar in de kleuren: Multicolor, wit, rood, blauw, groen, oranje en paars/roze. Op Foamstickshop.nl staan al een paar standaard bedrukte Foam sticks die je kunt bestellen met bijvoorbeeld de thema’s Halloween, Kerst en Oktoberfest maar je kunt natuurlijk ook een eigen ontwerp laten bedrukken.

2) Space bril

Spacebrillen noemen we ook wel Diffraction Glasses. Diffracteren betekent zoiets als het ombuigen van licht. En dat is dus precies wat deze maffe spacebrillen doen. Licht en zonnestralen veranderen in een lavende en denderende lichtshow. Jouw indoor festival zal nooit meer hetzelfde zijn. Stap in deze nieuwe wereld.

3) Waaier

Een oude klassieker die niet meer weg te denken is bij een indoor feestje; de waaier! Wanneer de condensdruppels van het dak komen en iedereen driftig op zoek is naar dat ene koele briesje ben jij de reddende engel. Ook zelf sta je er lekker koeltjes bij.

4) Ventilator sproeier

Lekker afkoelen tijdens een festival zonder te hoeven wapperen. Deze sproeier ventilator werkt op 2 AA batterijen. Met de spray functie vernevel je water zodat je lekker af kan koelen tijdens een warm indoor feestje.

5) Transparante oordoppen

Met deze jongens doorsta je met gemak de hardste feesten. Deze transparante oordoppen met hoge -29 DB filter met handig opbergdoosje zijn ideaal tijdens een goed indoor feest. Oh ja; je krijgt extra korting als je er meer besteld.

Bestellen of meer gadgets zien?

Check dan www.festivalsupply.nl voor deze gadgets of het complete assortiment. Je kunt de Festivalsupply webshop ook vinden in Festivalbot; de eerste festival chatbot & coach op Facebook Messenger.