Festivalchart lanceert 7 nieuwe awards

Festivalchart is al vijf jaar lang DE plek waar dance festivals beoordeeld kunnen worden op acht belangrijke criteria zoals o.a: line-up, sfeer, decoratie en locatie.

Met de komst van een nieuw festivalseizoen willen we jullie een handje helpen. Aardig toch? Daarom hebben we 7 nieuwe dance charts gemaakt waardoor je nog makkelijker jouw favoriete dance festival kunt vinden.

Door te stemmen maakt jouw festival niet alleen kans op het winnen van een award in de betreffende categorie, je helpt de organisatie ook om het festival te verbeteren met jouw feedback. Dus check je chart, stem op je favoriet en beoordeel het festival na afloop.

 

1. Best Grand festival

De categorie waarin alleen de grote jongens meetellen, ook wel de “high rollers” van de hedendaagse festivalscene. De chart bevat alle festivals die naast een grote naam ook meer dan 30.000 bezoekers ontvangen.
Bekijk chart

 

2. Best Medium-sized festival

Deze midden categorie is in festival land sterk vertegenwoordigd. De chart bevat alle festivals tussen de 10.000 en 30.000 bezoekers.
Bekijk chart

 

3. Best Small festival

De festivals waarbij het bier en popcorn binnen handbereik is. De plek waar je nog voor een euro naar de WC kunt en waar je elkaar niet snel kwijt zult raken. De chart bevat alle festivals met minder dan 10.000 bezoekers.
Bekijk chart

 

4. Best Weekender festival

De chart voor de festival liefhebber die aan 1 dag niet voldoende heeft. Deze chart bevat alle dance festivals die meerdaags worden georganiseerd. Twee, drie…vier dagen?
Bekijk chart

 

5. Best Harder Styles festival

De chart voor iedereen die van beuken houdt! Gaat Defqon.1, als meervoudig winnaar van de Festivalchart Awards, ook dit jaar de award in deze nieuwe categorie in de wacht slepen?
Bekijk chart

 

6. Best Upcoming festival

Ieder jaar zien we nieuwe parels de festivalmarkt betreden. Dit zijn de festivals die zichzelf in de kijker hebben gespeeld in de afgelopen 3 jaar. Benieuwd naar de lijst met upcoming festivals? Check nu de chart!
Bekijk chart

 

7. Best Indoor festival

De chart van iedereen die niet van daglicht houdt. Hier ruilen we massaal de zomer festivals in voor de vele indoor festivals die ons land rijk is.
Bekijk chart

Door te stemmen op Festivalchart.nl maakt jouw festival kans op het winnen van bovenstaande awards. Mis je een festival of ben je het niet eens met de toekenning van een festival. Laat het ons dan even weten door gebruik te maken van ons contactformulier of meld een festival aan via deze link.

Let’s vote!
Festivalchart.nl

Volgend artikelReport: Soenda festival 2017