Festivalchart stopt met het uitreiken van awards

Na 50 awards, 5 live award shows, 120 festival reports en 5.800 party pictures is het zover: Festivalchart stopt. Nou ja..we stoppen met het uitreiken van awards en gaan verder als blog waarin we toffe reports blijven schrijven.

Wat in eerste instantie begon als een idee in de kroeg, is de laatste 6 jaar uitgegroeid tot een herkenbaar platform in de dance scene. In totaal brachten meer dan 200.000 stemmers over de hele wereld hun stem uit op de ruim 200 dance festivals per jaar die ons land rijk is. Een ontwikkeling waar we bijzonder trots op zijn.

Ook willen we alle reporters, fotografen en partners bedanken die de afgelopen jaren met ons hebben samengewerkt; van win acties tot het neerzetten van een aantal succesvolle awardshows op Radio Decibel. Natuurlijk mogen de DJ’s die ons hierin hebben geholpen niet ontbreken.

Tijd voor een nieuw festival concept

Na 6 jaar mooie jaren met ontelbare vette herinneringen is het tijd geworden voor iets nieuws. Iets waar we jullie mee kunnen verrassen.

De afgelopen jaren hebben we (in het geheim) dan ook hard gewerkt aan een aantal nieuwe festival concepten. Concepten? Yes, deze zomer lanceren we niet een, maar twee innovatieve concepten in de festival scene!

Benieuwd naar deze ontwikkelingen? Blijf ons volgen op Facebook of Instagram!

Bas de Kok
Oprichter Festivalchart

[!] Ben je geïnteresseerd in een overname van het platform stuur dan een mail naar bas[@]festivalchart.nl.

Volgend artikelSlimme chatbot geeft festivalbezoekers meteen antwoord op festivalvragen.