Slimme chatbot geeft festivalbezoekers meteen antwoord op festivalvragen.

Utrecht, 15 april 2019 – Met Paaspop in zicht, de officiële start van het festivalseizoen, lanceert Festivalchart vandaag een slimme chatbot. Die geeft festivalbezoekers meteen antwoord op prangende festivalvragen. Welke festivals zijn er bij mij in de buurt? Gaat het vandaag regenen? Waar staan mijn vrienden?

Met Festivalbot hebben bezoekers snel en overal toegang tot een uitgebreide festivalagenda, het actuele weer, een webshop, festival checklist, playlists en handige tips.

Persoonlijke festival-coach

Festivalchart is één van de bekendste festivalblogs en lanceert met Festivalbot de eerste persoonlijke chatbot voor festivals. Deze geautomatiseerde gesprekspartner maakt het mogelijk om festivalbezoekers voor en tijdens het festival te voorzien van actuele festivalinformatie via Facebook Messenger en Google Assistant.

Behoefte aan één centrale plek

Bas de Kok, oprichter van Festivalbot licht toe: “Als fervent bezoeker van festivals zag ik dat er behoefte was aan één centrale plek waar je dag en nacht actuele informatie kunt vinden over festivals. Door gebruik te maken van een chatbot kunnen we festivalbezoekers voor en tijdens het festival bereiken en voorzien van de juiste informatie, zonder dat zij hiervoor diverse apps of websites moeten raadplegen.”

Festivalbot op Google Home

Naast Facebook Messenger is een aantal functies van Festivalbot ook beschikbaar op Google Assistant en Google Home. Festivalbezoekers kunnen hiermee thuis of onderweg direct toegang krijgen tot een uitgebreide festival agenda, een handige checklist of festival-tips.

Kijk voor meer informatie op www.festivalbot.nl

Volgend artikelDit zijn de beste festival gadgets van dit moment